Onsdag den 21. december, 2016 spillede Pizzagang på Skive Gymnasium & HF i anledningen af, at eleverne gik på juleferie. Vi greb vores lille blå videokamera og tog afsted for at feste med drengene, og for at få en lille snak omkring hvordan det er at være Pizzagang.

Når Pizzagang går på scenen, er publikum allerede helt oppe at ringe, og der er ingen tvivl om, at den selvtillid og alle de positive vibes de bringer med sig på scenen, er årsag til den gode stemning blandt deres fans. De indleder med sangen “Gang Gang Gang” og følger i løbet af showet op med hits som blandt andet “En Plus En“, “Karrusel” og “Pizzapige“, med tekster der er så fængende, at hvis der skulle være en sang man endnu ikke havde hørt, så ville der stadig være mulighed for at synge med på de catchy omkvæd og have en fest.

På scenen er stemningen også god, og der er ingen tvivl om, at drengenes forhold til hinanden er helt uden sammenligning. De har medbragt deres fedeste dansetrin, og er propfyldt med en energi og en udstråling, der gør, at hele rummet kommer til at føles elektrisk. Under deres optræden er der også plads til humor, og der er en fin balance mellem performance og kontakt til publikum, der vedligeholder interessen hele koncerten igennem.

Hvordan startede Pizzagang?

Lil Hawaii: Pizzagang er nogle mennesker, der kender hinanden på kryds og tværs, og er blevet rigtig gode venner. Det har taget noget tid. Young Turbo og jeg kender hinanden fra, at vi har lavet noget kunst sammen, da vi var yngre. Jeg er faktisk ikke sikker på, hvor Turbo og Bob kender hinanden fra?

Young Turbo: Vi kender hinanden fra basketball.

Lil Hawaii: Caesar og jeg vi gik i skole sammen og havde det krads over at gå i skole sammen. Så vi var homies. Baby Bino og jeg kender hinanden igennem noget mærkeligt musik, som vi har lavet før i tiden, og så er vi gået sammen om at lave det her. AKD var faktisk vores DJ til vores allerførste show.

Baby Bino: Mig og Aske gik i gymnasiet sammen.

AKD: Og vi lavede alle de piger, der gik på det gymnasium.

Baby Bino: Sammen. Forstår du?

AKD: Hver dag.

Hvem er jeres største inspiration?

Young Turbo: Jeg tror ikke, det er en “hvem er”, jeg tror mere, det er en “hvad er”, og det er bare sådan vores livsstil, og hvad vi laver. Hvad der sker i vores hverdag.

Lil Hawaii: Så har vi selvfølgelig noget musik, vi allesammen hører, som vi er glade for, men sådan overall så er det bare det, vi laver, og det musik vi kan lide, som ligesom bliver blandet sammen. Så det handler om os og vores venner.

Hvad har været jeres fedeste spillejob?

Baby Bino: Det må selvfølgelig være Roskilde. Vi fik at vide af arrangørerne, at der var 14.000 mennesker, og der er kun plads til 10.000. Så vi har aldrig nogensinde spillet for så mange før, og alle de forreste rækker gav den meget op, så det var helt klart det fedeste. Forbrændingen var også fuldt på. Vi spillede på Forbrændingen for en måneds tid siden, og der var mange mennesker, vi fyrede den allesammen af.

Young Turbo: Jeg synes også, Rust var meget fedt.

Baby Bino: Rust var fedt! Det var vores første headline show.

Young Turbo: Ja og der var mere eller mindre udsolgt. Det var i København, så alle vennerne var der også.

Baby Bino: Ja vi har spillet til mange fede ting, men Roskilde var nok det fedeste.

Bob Fiskekutter: Der var bare bryster på allerforreste række.

Baby Bino: Sværg. Jeg så det ikke.

Tak til Pizzagang for interview.
Share: