INTERVIEWS

Interview med TaLL Jespi – Motorola Fon

Som mange af de nye artister vi holder et vågent øje med, opdagede vi TaLL Jespi på SoundCloud, platformen som giver de rette muligheder for, at nye talenter kan udgive deres musik og blive hørt uden at være afhængig af nogen som helst andre end dem selv. TaLL Jespi var lyden af noget, der var skævt og råt, som vi ikke kunne undgå at føle os lidt draget af.

TaLL Jespi har for nyligt udgivet et nummer, der hedder “Motorola Fon”, produceret af Viñamata, som allerede er et bud på en helt anderledes lyd fra den ellers ret nyudsprungne artist.

Vi har fået lov til at høre lidt om, hvilke tanker TaLL Jespi selv har lagt bag hele processen i at begynde at lave musik, og hvilke ambitioner der skal lede ham videre mod hans fremtidige mål med musikken:

Jespi: TaLL Jespi startede først rigtigt, da jeg manglede et sted at sove i Aalborg, da jeg skulle til fest og hørte, at min fætter lige var flyttet derop. Så jeg ringede og spurgte, om jeg kunne sove ved ham. Jeg havde ikke set ham i flere år, så jeg troppede op og crashede hans nye lejlighed. Dengang var jeg lige begyndt at lave musik for sjov, så det trak jeg ham med ind i og lavede TaLL Gang. TaLL opstod ved, at vi syntes alle nye rappere hed “lil et eller andet”, og vi syntes, det kunne være sjovt, at lave en kontrast til det, hvori min fætter TaLL Vestaa og jeg startede op med at lære alt det grundlæggende indenfor musik. Dengang var alt mit musik dårligt, men vi arbejdede os hen, til hvor vi er nu.

36780772_635654230145653_532033271291183104_n

Jespi: Når jeg laver musik, er det et fristed, som jeg kan komme ind i og slappe af. Jeg elsker at se min udvikling, for hver gang jeg starter programmet. Jeg laver musik for min egen skyld, og så er det selvfølgelig dejligt, når andre kan lide det. Min lyd er meget inspireret af den moderne amerikanske autotune-lyd, som de fleste kender til, men jeg fokuserer mere på ting, som jeg kan relatere til. Motorola Fon er et forsøg på at skabe en meget bredere lyd med en catchy vibe, som de fleste kan relatere til.

Fremtiden bringer forhåbentligt shows, fede features, fede sange og masser af fester med sig.

Vi ser frem til at opleve vores første liveshow med TaLL Jespi i den nærmeste fremtid.

Hør Motorola Fon med TaLL Jespi her.

Share: