NYHEDER

Top 5 Sommer Tunes

Sommeren er på vej, og i forbindelse med dette er det en klar tradition i musikindustrien, at der bliver udgivet et hav af sommertunes. Vi har kigget lidt på nogle udgivelser og lavet en top 5 over vores favoritter af danske sommertunes fra 2017.

Nr. 5: Ung Gang – Chill Lige Nu

Ung Gang har bidraget med deres eksempel på et nummer, der får dig i humør til sommerens eskapader, med deres nye single “Chill Lige Nu“.
Da vi spurgte, hvilke tanker de havde gjort sig omkring denne sang, lød svaret således: “Vi havde snakket om at lave en lidt sødere sang med vores egne erfaringer om piger, sangen har også en vibe af sommer, da det ofte er der man finder en sød pige. Tanken var også at lave en sang, man kan danse til.”

Nr. 4: Snuffi – Baywatch

Gruppen Snuffi udgav tidligere i foråret deres single “Baywatch“, for hvem ville ikke gerne fyre en sommerfest på stranden med Pamela Anderson og hele det gamle Baywatch cast? Vi er ihvertfald klar til lyden af John Slim på det keyboard, imens vi nyder en papvin på stranden.

Snuffi optrådte desuden på Rust Natklub til natkoncert d. 5/5.

Nr. 3: Citybois – Pool feat. TopGunn

Citybois har netop udgivet deres sommersingle “Pool” sammen med TopGunn. De to unge fyre har siden deres deltagelse i X-Factor taget Danmark med storm, særligt Danmarks kvinder er i svime over dem, og det er jo også helt forståeligt.

Nr. 2: Specktors – Ferie

Denne sexy tune kunne simpelthen ikke stamme fra andre end Specktors. “Ferie” handler, som titlen angiver, om at tage på ferie og man kan heller ikke undgå at få varmen, når man hører den. Musikvideoen til denne single er derudover et mesterværk i sig selv – se den her.

Nr. 1: Kesi – Mamacita feat. Benny Jamz

Der var ingen tvivl, da vi skulle kåre nummer 1 på denne liste, det blev selvfølgelig den brandvarme single “Mamacita” af Kesi og Benny Jamz. De to talentfulde herrer har over flere omgange bevist at et samarbejde mellem de to, kun kan ende ud i noget helt særligt. Kæmpe cadeau til Kesi og Benny Jamz for denne udgivelse, må der blive mange flere af den slags.

Share: